Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Fòrum d'Educació i Empresa a l'Àgora Portals

El centre organitzà una trobada, que va tenir com a lema 'Jumping Together', per acostar el món emprasarial a l'educació

Els alumnes varen poder presentar els seus projectes a les empreses.

El passat dijous, 11 de maig, es va celebrar al col·legi Àgora Portals International School el I Fòrum Educació i Empresa, que va tenir com a lema Jumping Together en referència a l'objectiu d'acostar les realitats del món empresarial i de l'educació.

Com a representants d'empresa, hi varen participar directius d'Ernst & Young, TUI Group, La Caixa, Telefónica, BBVA, EOI, Bufet Garrigues, Melia International Hotels i Obra Social La Caixa. El sector educatiu va estar representat per professorat del centre i per Rafael Barea, director del col·legi Àgora Portals. Els alumnes van tenir també una participació rellevant i hi presentaren alguns dels projectes que s'han desenvolupat recentment per tal de donar a conèixer les metodologies amb què treballen i tenir l'oportunitat dintercanviar impressions.

Pilar Fortuny, organitzadora de l'esdeveniment, recalca la importància d'estendre ponts entre empresa i educació, especialment en aquests moments en què la innovació educativa irromp amb força en nombrosos centres. La seva trajectòria professional en consultoria de gestió del canvi en l'empresa i innovació pedagògica li ha permès evidenciar la necessitat d'apropar aquests dos mons, aparentment distants, però amb nombrosos punts en comú. Facilitar la permeabilitat d'eines i metodologies és una tasca en la qual val la pena implicar-se i en la qual tots guanyen.

Compartir el artículo

stats