Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Esports

Natura i esport a l'escola amb Tòfol Castanyer

El corredor presentà al col·legi Ramon Llull d'Andratx la cursa de muntanya de la serra de Tramuntana, que es fa dissabte

Tòfol Castanyer amb alumnes del col·legi Ramon Llull d´Andratx.

El proper dissabte, 29 d'octubre, se celebra a Andratx la darrera cursa de muntanya del III Circuit de curses infantils serra de Tramuntana, que organitza durant tot l'any la direcció insular d'Esports del Consell de Mallorca. El corredor de muntanya Tòfol Castanyer, padrí d'aquest circuit infantil, fou l'encarregat de presentar la carrera als alumnes del col·legi Ramon Llull d'Andratx.

El corredor solleric convidà tots els nins a participar en aquesta cursa gratuita, que sortirà des del camp de futbol de s'Arracó a partir de les 11:30 hores i que recorrerà els voltants d'aquesta zona andritxola. També aprofità per compartir les seves experiències com a corredor de muntanya professional. A més, Castanyer incidí en la importància del respecte a la natura i de la muntanya i de la serra de Tramuntana.

Enguany, aquestes cites esportives organitzades pel Consell es reforcen amb un programa de tallers i de conferències dirigides a fomentar valors lligats al medi ambient, i que imparteix el sub-campió de l'Ultra Trail Mont Blanc 2014 a diferents escoles dels municipis de la Serra.

Amb una sèrie de vídeos i diapositives, Castanyer ha rememorat moments emotius, com la participació a la Ultra Trail de la Serra de Tramuntanta, de 110 kilómetres, o el subcampionat aconseguit a la Ultra Trail de Mont Blanc 2014, on va viure un dels moments més màgics de la seva trajectòria.

Els infants es poden apuntar a aquestes curses de forma independent o a tot el circuit a través de la plataforma www.elitechip.net.

Compartir el artículo

stats