Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Guia per a docents

Passaport d´humanitat: els drets dels infants migrants i refugiats

UNICEF Comitè de Balears ha editat una guia per a docents amb propostes per a tractar a l´aula

La guia per a docents es pot descarregar gratuïtament.

Les noticies sobre infants que emprenen una nova vida a milers de quilòmetres de la seva llar familiar solen centrar-se en les xifres, en l´alerta o en les dades que criden més l´atenció, sense avançar cap a qüestions que permetin un raonament més profund. Aquest és un tema que en els darrers mesos ha estat de gran actualitat per l´arribada massiva a Europa de refugiats que fugen de conflictes i guerres, especialment la de Síria.

Per això, i per al curs que ara comença, UNICEF Comitè de Balears ha editat una guia per a docents en la qual ofereix idees i eines per tractar aquesta temàtica, adaptada a diferents edats i amb la possibilitat d´integrar-la a diferents àrees curriculars.

La guia, amb nombroses propostes per a treballar a classe, es pot descarregar gratuïtament al web www.unicef.es/educa.

Tallers a primària

A més, UNICEF Comitè Balears també convida els centres educatius de les illes a afegir-se al projecte de reflexió de la Convenció dels Drets de l´infant en l`àmbit educatiu. Per això, ofereix a les escoles la realització de tallers per al cicle de primària vinculats amb drets d´infància, de manera gratuïta.

Aquest projecte té el suport de la Conselleria d´Educació i Universitat i la Direcció General de Cooperació del Govern de les Illes Balears.

Els centres educatius que es vulguin sumar a la proposta poden contactar al 971 714 553 o a través del correu electrònic baleares@unicef.es.

Compartir el artículo

stats