Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Intercanvi

Alumnes de l'IES Son Rullan fan pràctiques a Itàlia

Alumnes del Cicle Formatiu d'Activitats Esportives de l'IES Son Rullan durant les seves pràctiques a una empresa de Vicenza. IES SON RULLAN

Des de fa quatre anys, l'IES Son Rullan de Palma enviacada curs uns alumnes seleccionats a realitzar les seves pràctiques formatives a unes empreses de Vicenza, a Itàlia.

Aquests alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Activitats Esportives realitzen les funcions pròpies de la seva titulació: fan feines de monitors i d'acompanyament de monitors, ensenyant el que han après al curs i aprenent les noves formes de fer en aquestes empreses.

Abans de començar les pràctiques reben un curs intensiu d'italià per familiaritzar-se amb el vocabulari específic de la seva feina. En acabar el període de dos mesos, l'alumne obté una titulació corresponent a les hores necessàries per a la superació del seu mòdul anomenat Formació en Centres de Treball (FCT), que de no fer-lo en aquesta empresa italiana, l'hauria de fer a una empresa mallorquina.

El finançament per a la realització d'aquestes pràctiques prové del programa Erasmus+ en l'acció de mobilitat anomenada pràctiques en empreses.

La beca suposa una important ajuda per a les despeses que l'alumnat realitza.

L'IES Son Rullan prepara una sol·licitud a l'agència nacional espanyola Servei per a la Internacionalització de l'Educació (SEPIE) i, en funció de les possibilitats que els dóna la Comissió Europea d'Educació, es fa un repartiment de fons entre els centresseleccionats.

Compartir el artículo

stats