Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Creativitat i imaginació amb John Neurón

Alumnes de segon del CEIP Miquel Porcel participen en un taller per millorar el rendiment

Els alumnes del CEIP Miquel Porcel durant l´activitat.

John Neurón és un superheroi molt especial que aquesta setmana ha visitat els alumnes de segon de primària del CEIP Miquel Porcel de Son Cladera (Palma) gràcies al programa 'Entrenar les vostres neurones', finançat per la Fundació ASIMA i impartit per un equip de professionals d'ALOHA Mallorca.

L'objectiu de l'activitat era impulsar la creativitat i la imaginació dels escolars mitjançant diferents metodologies per potenciar aspectes com la memòria fotogràfica i la seva capacitat visual, així com entrenar-se amb l'ús de l'àbac.

Alba Antequera, directora d'ALOHA Mallorca ha explicat que "vivim en una societat on la creativitat no està molt present en els objectius dels col·legis ni de les famílies, per aquest motiu als petits moltes vegades els costa ser creatius i tendeixen a imitar els altres, per por de les crítiques i l'error".

I això és el que pretenen aquests tipus de programes impulsats per la Fundació ASIMA durant tot el curs. El seu president, Francisco Martorell, que va ser al taller, va qualificar de "positiva" aquesta iniciativa ja que "és vital deixar volar la imaginació dels nins i apostar per fomentar diferents habilitats analítiques o d'atenció i concentració per impulsar el seu rendiment escolar".

Compartir el artículo

stats