Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Els escolars coneixen l'Escola d'Hoteleria

El departament d'Orientació del CC Fra Joan Ballester de Campos hi organitzà una visita per als alumnes de quart d'ESO

Els escolars durant la visita a l'Escola d'Hoteleria. CC FRA JOAN BALLESTER

Tots els alumnes de quart d'ESO del CC Fra Joan Ballester de Campos realitzaren una visita organitzada pel departament d'Orientació del centre a l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears (EHIB), que està situada al campus de la Universitat de les Illes Balears.

Ens varen rebre amb una xerrada informativa sobre els diferents plans d'estudis que ofereix l'EHIB.

L'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears (EHIB) ens ofereix un sistema de formació molt completa relacionada amb el món del turisme tal com Direcció Hotelera Internacional Títol propi de la UIB, Especialista en Serveis de Cuina i Restauració, Direcció i Gestió de Restaurants i Bars, Especialista en Alta Cuina entre, d'altres.

Els alumnes del CC Fra Joan Ballester poguérem conèixer de primera mà com és el dia a dia d'un alumne universitari participant activament a diferents tallers pràctics, com per exemple gestionar una reserva vacacional per a les nostres professores, fer un còctel, doblegar torcaboques o visitar les cuines... Va ser molt divertit.

Junts hem fet una passa més per tal de preparar-nos per fer front al nostre proper futur amb ànims, il·lusions i molta esperança!

Compartir el artículo

stats