Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Comença l'Erasmus+ del Mossèn Alcover

En el projecte internacional, dirigit al camp de la creació teatral, musical i audiovisual, participen els centres Regent High School (Anglaterra), ING Bertha von Suttner (Alemanya), Kodolanyi Janos Kozepiskola es Kollegium (Hongria) i l'IES Mossèn Alcover

La primera trobada es va fer la setmana passada a Manacor. IES MOSSÈN ALCOVER

La primera trobada dels responsables del projecte Erasmus+ Innovate to create a l'IES Mossèn Alcover de Manacor, es va celebrar la setmana passada.

Aquest projecte internacional, dirigit al camp de la creació teatral, musical i audiovisual, té com a principal objectiu introduir els alumnes dins el món professional, planificar activitats artístiques usar les tecnologies digitals en la creació artística.

En aquesta primera trobada es va preparar la primera mobilitat de l'alumnat participant, que serà al mes d'abril i es varen preparar les activitats que es duran a terme.

Els centres educatius que participen en aquest projecte són Regent High School de Londres (Anglaterra), ING Bertha von Suttner de Kaiserslautern (Alemanya), Kodolanyi Janos Kozepiskola es Kollegium de Székesfehérvár (Hongria) i l'IES Mossèn Alcover de Manacor.

A més de preparar les activitats del projecte, el professorat va visitar alguns centres culturals de Manacor, com ara la Fundació Mossèn Alcover, l'Escola Municipal de Mallorquí o el Teatre, on foren rebuts per la regidora M. Antònia Llodrà.

Compartir el artículo

stats