Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Projectes / Intercanvis

L'IES Guillem Sagrera aconsegueix la Carta Erasmus europea

Els alumnes dels cicles de grau superior podran realitzar les pràctiques formatives a empreses d'un altre país

La directora, Dolors Palmer, i el coordinador de cicles formatius, Joan Lladó. IES GUILLEM SAGRERA

La Comissió Europea ha concedit la la Carta Erasmus d'Educació Superior a l'IES Guillem Sagrera de Palma.

Aquest fet suposa que a partir d'ara els alumnes dels cicles de grau superior podran realitzar les seves pràctiques formatives en empreses d'un altre estat de la Unió Europea. A més, també es podran realitzar intercanvis de professorat per intercanviar experiències docents i professionals.

Actualment l'IES Guillem Sagrera imparteix el cicle superior d'Assistència a la Direcció, en el qual s'ensenyen mòduls de finances, idiomes i gestió d'empreses, però també tècniques de protocol empresarial i de relacions públiques. El centre també ha demanat poder impartir el cicle superior d'Administració i Finances per al curs 2016-17.

Des d'aquest institut valoren molt positivament aquest reconeixement perquè suposa "una modernització i internacionalització del nostre centre".

De fet, no és el primer cop que aquest institut participa en programes internacionals. Ja té experiència en intercanvi de professorat i alumnat de batxillerat en el programa Comenius i també ha pres part en el programa Leonardo da Vinci, en el qual alumnes de formació professional de Grau mitjà poden realitzar les seves pràctiques a la Unió Europea.

Compartir el artículo

stats