Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Més de 9.000 escolars aprendran valors amb Aldees Infantils

L'ONG ofereix activitats al voltant de valors que contribueixen a la maduració dels alumnes

Un total de 9.400 alumnes de 94 centres d'ensenyament de Balears aprendran valors mitjançant els programes educatius d'Aldees Infantils, una iniciativa que aquest curs compleix 18 anys.

Aquests programes, dedicats a la reflexió, ofereixen activitats al voltant de valors que contribueixen a la maduració dels menors i a potenciar el seu pensament crític davant del món. Aquest curs escolar, la prudència i l'audàcia són els assumptes protagonistes.

Així, l'ONG aborda el procés de presa de decisions en els seus programes educatius adreçats a estudiants d'educació infantil, primària i secundària i vol també implicar-hi professors i famílies per tal de guiar els infants i joves en el seu procés de creixement i adquisició de valors.

Abraça els teus valors és el programa per aescolars de 4 a 12 anys i Atura't a pensar és la versió del programa destinada a estudiants de 13 a 16 anys.

A més, també està disponible una nova edició de Quin dilema, un microsite de debat amb dilemes ètics per exposar, tant a classe com a casa.

Compartir el artículo

stats