Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de ronda

Dones de Palma, cantants i Casal

Orgue del Casal Balaguer.

Passejada en femení. Dissabte plujós. Horabaixa. A iniciativa de l´agrupament escolta Eladi Homs feim un recorregut per diferents indrets de Palma per conèixer històries de dones que foren importants, però que quasi bé la història oficial ignora. Un valor afegit de la sortida fou el bon fer dels dos guies, na Marga Vives i n´Ivan Cerdà, membres de l´Associació Mallorca insòlita.

Le Nozze di Figaro. Bon inici de temporada lírica al Teatre Principal. Unes Noces de pinyol vermell. Molt destacables les veus illenques. Pablo López, Maia Planas, Maria del Mar Vives i, naturalment Simó Orfila com a Fígaro. La massiva assistència de públic a totes les sessions hauria permès programar-ne una quarta.

Casal Balaguer. He tengut ocasió de visitar el renovat Casal Balaguer de Palma. Ha quedat bé. Un espai més, feliçment recuperat. Té habitacions, racons i espais per a la cultura. Impactant la sala de l´orgue. Però ara ve el més difícil: dotar-lo d´activitats. El dia a dia és el més important. Bona feina adaptar indrets per a l´art, però el més difícil ve després de la inauguració: dotar-lo de programació.

Compartir el artículo

stats