Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de ronda

De música, poesia i ciència

Exposició fotografia científica.

Més que escoltar. Un gust conversar amb Gabriel Janer Manila. Sempre en podem treure alguna cosa nova i de profit. L´altre dia, arran d´una trobada per parlar una mica de música, en Biel comentà que mai fa feina amb música de fons i que quan es disposa a escoltar alguna peça musical sempre pensa que li ha de provocar alguna cosa interior. Escoltar per escoltar, millor no. Que la música li ha de suggerir algun pensament o activitat. Interessant, no?

Llompart. Janer Manila fou, juntament amb Cèlia Riba, l´encarregat de seleccionar la Poesia completa de Josep Maria Llompart, un volum que recull els seus versos. Amb Cèlia, neboda del poeta, coincidírem en un programa de ràdio fa uns dies per parlar de l´il·lustrat mallorquí. Estàrem tots dos d´acord que és una llàstima que no hi hagi unanimitat a l´hora de nomenar aquest 2018 l´Any Llompart. Ja s´ho faran els grups parlamentaris contraris a la iniciativa.

Fotociència. Encara hi sou a temps de visitar l´exposició de fotografia científica que hi ha a l´edifici que té la Universitat a Sa Riera de Palma. Val molt la pena. Dos noms illencs a destacar: Antoni Costa i Jorge P. Rodríguez. Teniu fins el 28 de febrer. Totes les fotografies són interessants, algunes fins i tot impactants.

Compartir el artículo

stats