Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de ronda

Ametllers i candeles

Ametller florit a Raixa.

Flors blanques. Tot un gust fer el camí, curt, que va de Raixa a Raixeta. La passejada pot durar uns quaranta minuts per trajecte. Entre anar i tornar no arriba a l´hora i mitja. Per fer en havent dinat o un dissabte matí, o, quan augmentin les hores de sol, a mitjan horabaixa. Però ara, en aquest temps de febrer, aquest passeig té un valor afegit: els ametllers florits. N´hi ha molts i donen una imatge molt poètica a l´entorn. Ametellers, per què no els qualificam d´arbres a protegir? Deman.

La Bèstia. Fins fa uns dies no coneixia personalment David Ordinas, el cantant mallorquí que anava per a tenor líric i ha acabat trobant el seu lloc en el camp dels musicals. Ordinas passà del cor del Teatre Principal de Palma a Madrid, ciutat en la qual ha triomfat amb títols com La Bella y la Bestia (en el paper protagonista) o Les Miserables. L´artista va estudiar primer amb Antoni Aragón i després amb Carme Bustamante a Barcelona. Tots dos professors referents.

Candelera. El passat dia 2, sobre les vuit del matí, moltes persones, estudiants la major part, ompliren La Seu per veure si es dibuixaria el famós efecte cromàtic. Però res, els niguls espenyaren la festa. Una mica més tard, a les nou i mitja, la tradicional missa amb processó de candeles inclosa. Una de les poques ocasions per escoltar cant gregorià en directe. Teodor Suau oficià la litúrgia.

Compartir el artículo

stats