Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de ronda

Museu Marítim, entrades, Fortea

Foto de l´antic Museu Marítim de Mallorca. arxiu manolo gómez

Museu marítim. Per ventura és una mica prest per tirar coets enlaire, però d´entrada hem d´elogiar el fet que alguna institució illenca decideixi iniciar els tràmits per a la creació d´un Museu Marítim. En aquest cas ha estat el Consell de Mallorca, durant una sessió a la qual es convidà Manolo Gómez a exposar la urgència de materialitzar un projecte que tenen pràcticament totes les grans ciutats costeres del Mediterrani. Gómez és, a més del president de l´Associació d´Amics del Museu Marítim, un activista que lluita en favor de la recuperació i conservació del patrimoni i té catalogats quasi bé tots els elements patrimonials relacionats amb la mar balear.

Entrades. Segons ha publicat la plataforma Ticketea, de venda d´entrades per internet, Balears és la Comunitat Autònoma en la qual les entrades per anar a espectacles culturals són més cares. Més encara que Catalunya. Si tenim en compte que molts d´espectacles organitzats per ajuntaments són de franc, perquè el promig del preu surti tan alt vodràl dir que els preus dels espectacles de pagament són exageradament cars. O no?

Corno per partida doble. Els melòmans i seguidors de la Simfònica sabem del bon fer dels instrumentistes que la formen. A més de tenir un molt bon concertino, Smerald Spahiu, a totes les seccions hi ha formidables mestres. En molt poc temps i per exigències de la programació, hem pogut comprovar la riquesa sonora del solista de corn anglès, Carlos Fortea. Primer fou al segon moviment del Concierto de Aranjuez de Joaquin Rodrigo i poques setmanes més tard a la Simfonia del Nou Món d´Antonin Dvorak. En ambdues obres Fortea aportà lo millor de lo millor.

Compartir el artículo

stats