Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de ronda

Transport públic, fira B!, Studium i Xocolata

Concert d´Studium Aureum al Conservatori.

EMT. Estrena d´un bus elèctric, línia 7 de l´EMT de Palma. Magnífica inversió la d´anar canviant el petroli per l´electricitat. Doblement interessant: per la contaminació i per l´ús d´energia.

Però no tot són aplaudiments a l´empresa de transport palmesana. Manca molt per fer. No és de rebut que per anar de Son Espanyolet a la redacció d´aquest diari, al polígon de Llevant, hagi d´esperar el bus 35´ degut a la freqüència de la línia 29. I això sense parlar de la distribució de les línies. I encara més: l´aplicació per mòbil que ens informa dels horaris propers no funciona com toca. He quedat en terra més d´una vegada quan l´aplicació ens anuncia 5´ i el bus està arribant.

Fira B! Amb un concert de la Simfònica, dirigida per Pablo Mielgo, i la veu d´Àngels Gonyalons, s´inaugurà la Fira B! Una proposta amb activitats encaminades a donar a conèixer projectes culturals diversos. Enhorabona Xisco Rotger, animador de la cita des de l´Institut d´Estudis Baleàrics.

Studium. Sempre és un plaer conversar amb Carles Ponsetí, però si la cita és per parlar de la propera temporada d´Studium l´interès augmenta. Des d´octubre i fins maig, un cop al mes, l´Auditori del Conservatori s´omplirà de bona música. Franz J. Haydn, Sergei Rachmaninov, Piotr Txaikovski, Dietrich Buxtehude i Johann S. Bach, entre d´altres compositors, ens esperen.

Xocolata. Coincidesc en una tertúlia radiofònica (a El Crepuscle encén estels) amb dos bons amics felanitxers: Joan Mestre i Sebastià Manresa, ambdós també col·laboradors de

Bellver. Parlam de les particularitats de la xocolata. Menjar-ne, amb cura i esment, no és dolent. La cosa està en la quantitat i en la qualitat del producte. "Poc i bo", diu en Sebastià Manresa. L´escoltarem, és metge.

Compartir el artículo

stats