Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Otros géneros

Otros géneros

GABRIEL JANER MANILA

Ha nevat sobre Yesterday

PROA, 400 PÀGINES, 21 €

Memòries de

Janer Manila

Professor universitari, estudiós de la cultura popular, novel·lista premiat, col·laborador d´aquest diari, Janer Manila (Algaida, 1942) ens presenta ara les seves memòries. Una Mallorca rural, sota la dictadura de Franco, a la qual els Beatles representaren la llibertat i la revolta.

I DÍAZ I L. CALAFAT

Quan sigui gran

jo vull ser mallorquí

MÉSDEMIL, 154 PÀGINES, 15,90 €

Coses que deim

a Mallorca

Les autores (Isabel Díaz i Lourdes Calafat) ja varen encertar amb 1.000 cosas que tienes que hacer en Mallorca... Ara han fet una selecció de les expressions típicament mallorquines, indicant en quines situacions es fan servir i acompanyades per divertides il·lustracions.

CARLOS GARRIDO TORRES

La gente bella no

surge de la nada

AÏLLADES, 67 PÁGINAS, 15 €

La verdadera belleza

El autor (Barcelona, 1950)

es periodista, divulgador del patrimonio, músico, escritor y creador de espectáculos, pero también buen conocedor de las experiencias humanas. En este breve volumen reflexiona en torno a la verdadera belleza, la que surge de haber conocido la pérdida.

SEBASTIÀ PORTELL I CLAR

Antònia Vicens

LLEONARD MUNTANER,

128 PÁGINES, 15 €

Conversa amb l´escriptora

Amb el subtítol Massa deutes amb les flors, recull una conversa entre l´autor (ses Salines, 1992) i l´escriptora mallorquina, de trajectòria molt destacada dins el gènere narratiu i, a la seva etapa més recent, en poesia, i recent Premi Nacional de Cultura.

JAVIER REVERTE

El hombre de las dos patrias

EDICIONES B, 176 PÁGINAS, 20 €

Buscando a Camus

en Argelia

Albert Camus (1913-1960) nació en la Argelia francesa, de familia menorquina; visitó Mallorca y fue Nobel de literatura. El autor, periodista y viajero, se desplaza a Argel y Orán, sus ciudades de referencia, en busca de lo que queda (poco) de su recuerdo en tierras africanas.

RONALDO MENÉNDEZ

Contar las huellas

ALBA, 127 PÁGINAS, 12,95 €

Guía para relatar viajes

La literatura de viajes puede ser la más apasionante. Sin embargo, no basta con realizar un recorrido por lugares exóticos para que el relato del mismo resulte ameno. El cubano Ronaldo Menéndez aporta en este breve manual, de forma divertida, las claves para redactar un buen relato.

Compartir el artículo

stats