Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Veu + cello, Voicello

Un projecte musical i encara més, discogràfic, en el qual hi participa Miquel Brunet, ja de per sí podem assegurar que té qualitat. Brunet, com a productor i com a músic, converteix tot el que passa per les seves mans en or. Bastaria mirar la quantitat de projectes que han sortit del seu estudi d´enregistrament per adonar-nos-en. Tots tenen una molt alta qualitat.

Fa uns mesos, el duo Voicello, format pel violoncel·lista felanitxer Biel Fiol i la cantant Carme Garí, arribaren a Bunyola, a Can Brunet, amb un projecte, si més no curiós, sota el braç: fer un disc mesclant l´òpera i la música popular.

Després de proves d´estudi i d´alguns retocs pertinents, aquest producte inicià camí. I ara, ja es pot presentar com a més que una maqueta, com una realitat tangible.

I així serà avui vespre al Teatre Mar i Terra de Palma (20,30h), a través d´un concert en directe en el qual, a més del mateix duo, hi intervindran músics qualificats de la talla de Miquel Brunet al piano, Tomeu Estaràs de la mítica formació "Els Valldemossa" amb la flauta dolça i Miquel Marquès a la bateria. El títol de la proposta és ´CrossOver Opera Pop´.

Durant la sessió s´interpretaran els diferents temes del disc, entre els quals hi trobam una adaptació molt aconseguida de l´ària Lascia ch'io pianga, de l´òpera Rinaldo de Haendel i el Cant de la Sibil·la.

Però la cosa no quedarà només en un esdeveniment concret i prou, no. Voicello vol cercar, a través d´aquest disc, una projecció internacional i per això serà present a la fira Classical Next (mes de maig) que se celebra a Rotterdam per començar a treballar la seva entrada a altres mercats.

Compartir el artículo

stats