Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Opinió

Sumar sempre és bo

L’equip que el Mallorca té més a prop a la classificació, l’Almeria, va perdre de manera sorprenent davant el Rayo Vallecano per zero a un. Aquesta derrota fa que la lluita per l’ascens directe sigui pràcticament cosa de dos: Espanyol i Mallorca. Els números, però, poden canviar en qualsevol moment. A l’estadi Gran Canària, el Mallorca va perdre una magnífica oportunitat per obrir un solc important a la classificació.

Les intencions, però, varen esser unes i la realitat, una altra, amb el resultat final: un magre empat que, així i tot, deixa l’Almeria a cinc punts.

Els mallorquinistes feren una primera part més que notable, però, a la segona, s’oblidaren de jugar i sobretot d’atacar. La intensitat i la pressió, a la sortida de pilota dels canaris, va donar el fruit esperat.

Va ser la millor i possiblement única jugada amb cara i ulls dels mallorquinistes, i que va significar el zero a un. El gol d’Amath només va deixar clar que és un home clau de l’esquema de Luis García Plaza, i no només pel gol.

El senegalès és un futbolista imprescindible per tot el que aporta al grup, la llàstima és que de vegades no estigui ben acompanyat, es perdin moltes pilotes i es causin més maldecaps dels que serien desitjables. La competició ja ha entrat en la fase decisiva i ara tots els punts tenen un valor cabdal. L’empat d’aquesta darrera jornada a Las Palmas també ho és, d’important, com ho seran els tres punts que estaran en joc diumenge que ve a Son Moix contra el Lugo.

L’equip gallec és un dels més golejats de la categoria, amb quaranta gols en contra. Això no vol dir que es presenti un partit fàcil per al Mallorca, ja que els visitants estan molt a prop de la zona de descens. De moment, el Mallorca manté la segona plaça i això hauria de bastar, però no tot el peix està dins el cove.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.