Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Anàlisi

Abocats al descens

Fa uns dies, a una tertúlia futbolística d'un canal televisiu, un grapat d'especialistes parlaven del Mallorca amb molt d'afecte, perquè alguns d'ells passen les vacances a l'illa, però donaven com a primer candidat per perdre la categoria l'equip que entrena Vicente Moreno.

De moment, tenen tota la raó, ja que un equip que ha perdut quinze partits (45 punts) és molt difícil que no baixi a la Segona Divisió del futbol espanyol. El Mallorca que veiérem ahir a Cornellà no va ser gaire diferent del que hem vist tota la temporada quan juga fora camp i quan encaixa un gol. Ens tornam a repetir, però no podem dir res més: els mallorquinistes són incapaços de revertir la situació i nomès queden quinze partits per acabar el campionat de Lliga.

Ahir l'Espanyol va fer el doble de faltes que el Mallorca i va rebre el triple de targetes grogues, però es va endur els tres punts en una victòria que tothom ja li donava per segura. Ja va passar a Leganés, on l'equip local no havia guanyat cap partit: els catalans tampoc no s'havien estrenat al seu camp i justament decidiren fer-ho davant els mallorquinistes.

L'Espanyol té un punt més de qualitat que el Mallorca, ho demostrà ahir en el gol, però tampoc no sabem si li bastarà per salvar-se. Vist el partit, els dos equips fan olor de Segona Divisió, però la lliga encara no ha acabat i ens esperen situacions més o menys atractives o emocionants. Per començar, dissabte, contra l'Alabès, una altra final a l'estadi de Son Moix.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.