Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Anàlisi

Tres punts majestuosos

No sé si Álvaro Cervera tendrà raó, però, encara que és un poc prest, el Mallorca podria convertir-se en l'equip revelació de la temporada. Aquestes eren les manifestacions de l'entrenador visitant abans del partit entre mallorquins i andalusos.

Qui va ser extrem esquerra excel·lent els anys noranta, i sobretot en el Lluís Sitjar, no se'n va anar gens content de l'actuació del seu equip, que gairebé tot el partit va ser superat pels homes de Vicente Moreno.

El Cadis venia a Son Moix lleugerament com a favorit i, en canvi, se'n va tornar de buit gràcies al solitari gol d'Àlex López, un jugador que ha passat de ser titular a Segona B a comptar poc pel tècnic valencià.

En canvi, el davanter català ha sabut respondre com a bon professional i no només accepta seure a la banqueta, sinó que també sap ajudar l'equip.

Ahir la seva entrada al camp va ser determinant, ja que va fer una rematada -que no és la primera- i un gol que significa una victòria de molt de mèrit i amb conseqüències més que positives per a la plantilla.

Els tres punts els podem qualificar de majestuosos, tenint en compte el rival, que fa dues temporades que insisteix a pujar a la Primera Divisió.

El Mallorca ha tornat a guanyar per la mínima, però, una vegada més, queda demostrat que un gol pot venir en qualsevol moment. Tres punts que, com es mereix, mantenen l'equip a dalt de la classificació.

Compartir el artículo

stats