Un muntatge de Rhum, en el 50 aniversari de la mort de l'artista

Picasso, el gran triomfador del segle XX, pintor bohemi, exitós i fascinant, viu un constant homenatge després de la seva mort. Però a la festa del seu aniversari hi arriba una visita inesperada: la companyia de pallassos Rhum&Cia. I amb ells, un poeta i cronista de circ, vell amic de Picasso, Ramón Gómez de la Serna. A Ramón li agraden els misteris. Què amaga Picasso darrere la màscara d’Arlequí? Per què somiava amb Minotaures?

Ramón i companyia invoquen un laberint d’amics, dones i llegendes que van fer de Picasso un mite. Un retaule meravellós on l’emperador dels artistes es despulla i disfressa alhora. Picasso (rey, monstruo y payaso) interroga la història d’un pintor que va travessar diferents èpoques i estils, però ho fa en clau de Rhum&Cia: una posada en escena tan curosa com divertida, amb alguna pinzellada d’alegre melancolia.

* APARCAMENT GRATUÏT: 2 hores de pàrquing de franc en els subterranis de Via Roma, Plaça Major o Antoni Maura de l'SMAP. Per a gaudir d'aquest avantatge, només caldrà presentar el tiquet de l'aparcament al personal de sala o de taquilla del Principal, que facilitarà un val de descompte