Direcció: Toni Miranda

Intèrprets: Antònia Nadal, Silvia Maldonado, Juan Manuel Alberti, Joana Mª Perelló, Lluís Ballell, Miquel Montiel, Pere Alzamora, Miquel Dolores, Pep Moyá, Oriol Puig, Rosa Mª Peña, Rodolfo Rubio, Miquel Puig, Tona Pou

Pep Manel de Cos Estrada, Marc Lubat, Javier Arranz, Philippe Poulet, Hugo Moradas, Pep Toni Brotons, Pep Lluís Victory, Joan Terrassa, Toni Oliver.

Durada: 90 min

Fa més de 10 anys que en Toni Miranda (guitarrista de jazz) va muntar aquest grup amb la idea de crear una formació de músics amants del jazz, on tinguessin cabuda tot tipus d'instruments relacionats amb aquest estil musical.

El "Miranda Jazz Combo" no ha aturat mai de créixer, i a hores d'ara el formen més de 15 músics, que tenen l'oportunitat de tocar dins una formació gran i treballar el llenguatge del jazz i la improvisació. El seu repertori ens porta a escoltar temes clàssics del jazz barrejats amb altres de caire més actual, tots ells amb uns arranjaments fets a mida per a la formació. Això dóna a les seves actuacions una sonoritat característica i personall.