Taller d’edició Viquipèdia + Viquimarató

Taller per a aprendre a editar els teus propis articles i ajudar a difondre el coneixement amb una de les eines més usades actualment per a accedir a la informació. A continuació, edició d’articles sobre els barris de Palma. A càrrec de Pau Cabot, amb la col·laboració de Palma XXI.

Des de la Biblioteca de Cort convocam la segona Viquimarató de Palma amb l’objectiu de crear, revisar i millorar al màxim possible els continguts de Palma a la Viquipèdia. En aquesta segona edició ens centrarem en els barris de Ciutat. Els seus personatges, edificis emblemàtics, espais urbans, moments històrics, associacions, entitats...

En l’enllaç de la segona Viquimarató hi podeu consultar un primer llistat de propostes d’entrades per a fer, que abasten quasi tots els barris. Evidentment, si teniu altres propostes sobre els vostres barris, seran benvingudes.

L’objectiu que ens hem marcat aquesta vegada és arribar als 2.500 articles sobre Palma. Per a fer-ho possible hem organitzat aquesta nova jornada de bibliowiki amb la col·laboració de Palma XXI i el viquipedista Pau Cabot, amb els quals hem preparat tota una bateria de propostes per a aconseguir el repte.

Com s’hi pot participar?

Presencial: divendres 19 d’abril a les 18 hores. Primera part taller (1 hora) i segona part edició d’articles de la Viquipèdia.

En línia: durant la setmana del 19 al 26 d’abril tindrem el marcador d’articles en funcionament. També es podran afegir noves propostes d’entrada que no estiguin prèviament a l’enllaç.

A través de l’enllaç de la pàgina del projecte podeu inscriure-us (o als usuaris que hi vulguin participar), i trobar tota la informació:

https://ca.wikipedia.org/wiki/Viquiprojecte:Viquimarat%C3%B3_Palma_2024