­Mallorca pot presumir de fer un oli excel·lent. Bona mostra d'aquest fet és Indesinenter, que produeix oli d'oliva verge extra d'alta qualitat.

Les olives provenen d'oliveres de la Serra de Tramuntana (Andratx) i del Pla de Mallorca (Sant Joan). El resultat és un oli exquisit, gràcies a un cupatge equilibrat a partir de les varietats Mallorquina, Piqual i Arbequina.

El nom Indesinenter remet al mot llatí que significa 'sense aturar', amb clara referència al trull (o molí) de la tafona, que aixafa les olives per obtenir-ne l'oli, però també és una al·lusió a la passió sense pausa que la família Bestard-Peña ha posat en aquest producte i gràcies a la qual ha aconseguit crear i oferir un aliment únic, fet amb el màxim respecte envers l'olivera.

Un 30% de descompte i enviament gratuït

Tots els formats d'oli Indesinenter es poden comprar a la botiga en línia, amb un descompte del 30% per a totes les comandes i l'enviament gratuït a tot Mallorca amb el codi LOCAL2020. A més, una bona opció per als residents és el barral d'oli d'oliva verge extra de 2 litres, que podeu obtenir a un preu molt competitiu.

Més informació i compra a: www.indesinenter.net