Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

A la trobada, hi participaren educadors de les illes i de tot l'Estat.sJO

Tecnologies de l'aprenentatge al col·legi Sant Josep Obrer

El centre acull una trobada d'educadors que empren les Tecnologies de l'Aprenentatge i el Coneixement que reuneix prop de 240 persones

El col·legi Sant Josep Obrer de Palma va acollir, el passat 19 d'octubre, la IBTAC 2019, una trobada per a educadors d'arreu de l'Estat, però molt especial de les illes, on es va crear un espai de debat i reflexió al voltant de les TAC (Tecnologies de l'Aprenentatge i el Coneixement) en el procés d'ensenyament-aprenentatge de l'alumnat, des d'educació infantil fins a batxillerat i cicles formatius.

L'esdeveniment, que reuní prop de 240 persones entre assistents, talleristes, partners i organitzadors, anava dirigit a educadors de tots els nivells, des de coordinadors TIC/TAC, equips directius, responsables de departaments, mestres i professors, sigui quin sigui el seu rol a dins la institució educativa. Alguns dels tallers que es dugueren a terme foren Robòtica Educativa, Realitat virtual, Eines Google, Gamificació, Creació audiovisual a l'aula, Metodologia activa ABJ, iDoceo o Google Apps Script, entre d'altres.

A més, hi varen participar diversos partners, que mostraren les darreres novetats en maquinària i productes de tecnologia educativa com Ieducando, Icono, Riso, Optimatic, GEG España, Cloudalia, Vicens Vives.

La trobada comptà amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació i Universitat i hi assistí Yolanda Martinez Laserna, coordinadora de l'Equip d'impuls a l'Aprenentatge Digital (EIAD).

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.