Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Els alumnes que participaren a la jornada de delegats.IES Alcúdia

Activitats

L'IES Alcúdia mostra la seva Formació Professional

Els alumnes participaren a les activitats organitzades amb motiu de les jornades de portes obertes del centre

Durant la setmana del 4 al 7 de febrer de 2019 l'IES Alcúdia va dur a terme una sèrie d'actes per celebrar els IES Skills - Jornades de Portes Obertes del curs 2018-2019.

Entre els molts actes que el centre va organitzar hi va haver una visita dels alumnes al Mallorca Zeitung, el setmanari alemany del mateix grup que Diario de Mallorca, i Insel Radio, on participaren en una emissió radiofònica per a practicar la llengua alemanya.

Els alumnes també varen prendre part en una jornada de delegats per fomentar la cohesió de grup i fomentar entre tots ells l'organització cooperativa.

El matí de dia 6 es va preparar una jornada a l'Hotel- Escola Iberostar Ciudad Blanca, per a mostrar diferents activitats pràctiques que es duen a terme a tots els cicles formatius representats a l'IES Alcúdia. Durant el matí els alumnes de CFGS de Gestió d'Allotjaments Turístics donaren la benvinguda als alumnes i acompanyants d'ESO, Batxillerat i FP Bàsica dels diferents centres educatius de la zona que participaren a l'activitat.

També es va preparar una trobada amb els representants de les diferents empreses col·laboradores per agrair, d'una banda, la tasca que fan a l'hora d'ajudar als alumnes a fer la Formació en Centres de Treball així com també, en la FP Dual, i per l'altra, mantenir i reforçar els llaços existents entre la comunitat educativa i l'empresarial. La Directora General de FP de la Conselleria d'Educació que va presidir el lliurament de diplomes a les empreses que col·laboren amb l'IES Alcúdia en les pràctiques formatives dels alumnes.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.