Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Els estudiants polonesos fan les practiques a hotels.

Un total de 17 alumnes polonesos realitzen pràctiques a Mallorca

Hotels de Son Caliu, sa Coma i Cala Millor participen en aquest projecte de l´IES Son Rullan

L´any 2011 l´IES Son Rullan de Palma va organitzar una visita preparatòria per a un grup de professores de l´escola Zespó? Szkó? Ekonomicznych im. A. i J. Vetterów de Lublin (Polònia).

El motiu principal d´aquella visita era cercar empreses per a què els seus alumnes d´hoteleria i turisme fessin les pràctiques formatives durant quatre setmanes.

Les gestions realitzades per les professores poloneses aconseguiren que l´alumnat de l´escola Zespó? Szkó? Ekonomicznych im. A. i J. Vetterów faci les seves pràctiques formatives a Mallorca: des de 2011 a l´Hotel Son Caliu Spa Oasis de Son Caliu (Calvià) i des de 2014 a la cadena Hipotels, a l´Hotel Mediterrani i Club Mediterrani (Sa Coma) i a l´Aparthotel Cala Millor Park (Cala Millor). Els contractes de pràctiques amb els dos hotels de Sa Coma i Cala Millor se signaren gràcies a la col·laboració de l´IES Guillem Colom Casasnoves de Sóller.

Des del començament, el professorat dels dos instituts mallorquins implicats treballen junts per tal que les pràctiques de l´alumnat de Polònia gaudís de la millor qualitat possible. Tant l´IES Son Rullan com l´IES Guillem Colom Casasnoves tenen un acord de col·laboració en el programa Erasmus+, motiu pel qual participen en la preparació de les pràctiques i en les visites culturals que es realitzen.

Des del 9 d'abril fins al 4 de maig d´enguany, un total de 17 alumnes polonesos realitzen les seves pràctiques formatives amb les beques que proporciona aquest programa: set alumnes a Son Caliu, cinc a sa Coma i cinc a Cala Millor.

Finalitzades les quatre setmanes de pràctiques, rebran els certificats de l'empresa, així com el certificat de mobilitat Europass.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.