Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

El CIDE compta amb el primer circuit saludable a l´interior d´una escola

Té un total de 540 metres senyalitzats i els beneficiaris en seran els mentres de tota la comunitat educativa

El circuit forma part del programa d'Educació Emocional de l'escola.

El col·legi CIDE de Palma compta des de fa pocs dies amb el primer circuit amb zones d'exercicis que es fa a l'interior d'una escola a les Illes Balears.

En total, ha instal·lat 540 metres senyalitzats amb 3 zones d'exercicis específics. A cada una d'elles els exercicis són diferents i s'han dissenyat aprofitant part del mobiliari escolar com escales, bancs o parets. El recorregut també inclou dos punts d'aigua. A més, al punt de sortida, a la porta del pavelló, estan detallats tots els consells i recomanacions a tenir en compte abans de realitzar el circuit com: dur roba i calçat còmodes, escalfar i estirar abans de començar, hidratar-se bé o seleccionar el nostre propi ritme.

Amb aquest recorregut els alumnes poden millorar la seva vida activa, d'oci, combatre el sedentarisme i l'obesitat, a la vegada que estan en contacte amb l'exterior. El circuit també té l'objectiu d'ajudar a gestionar les emocions i ser una eina per combatre situacions d'ansietat, tristesa, estrès, nervis, irritabilitat, molt habitual entre els alumnes d'avui en dia. A més, es convertirà en una eina de treball per ajudar a gestionar les emocions als alumnes amb Necessitats Específiques de Suport Educatiu. El projecte forma part el programa d'Educació Emocional de l'escola i els beneficiaris no són tan sols els alumnes, sinó també tota la comunitat educativa.

Compartir el artículo

stats