Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

El CC Escolàpies de Palma celebra l´aprenentatge

El centre organitza una jornada de portes obertes en el marc del programa ´Celebració de l´Aprenentatge´

Alumnes del centre durant les activitats.

L'escola CC Escolàpies Palma dugué a terme la primera Celebració de l'Aprenentatge del curs 2017-18. Una jornada de portes obertes per rebre a pares i mares, i a membres de la comunitat educativa en el marc del programa de Celebració d'Aprenentatge.

Professors i alumnes varen mostrar els resultats del seu darrer projecte interdisciplinari realitzat al centre. L'ambientació de les aules, el material preparat, les formes d'exposar les feines i la implicació dels alumnes i professors ha donat com a resultat un esforçat treball que es fa visible als distints espais del centre.

L´activitat, programada en sis ocasions al llarg d'aquest curs, forma part de la línia de treball que segueix el centre des que acabà un llarg període de 3 anys de formació amb la Fundació Trilema, dirigida per la prestigiosa educadora Carmen Pellicer.

Els canvis en la forma de treballar s'estan fent molt visibles, en la manera d'ensenyar i aprendre, d'avaluar als alumnes, i en la forma d'implicar les famílies en la vida de l'escola.

En aquesta jornada, els alumnes de tot el centre han treballat a partir del tòpic Mens in corpore, amb el qual han tractat principalment el currículum de Ciències Naturals dedicat al funcionament del cos humà, introduint continguts de llengua catalana, anglès i plàstica.

Compartir el artículo

stats