Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Els escolars mostrant el certificat rebut pel projecte ´My Art Book´.

Activitats

Segell de qualitat europeu per al CEIP Vialfàs

Ha participat en un projecte internacional amb l'escola d'educació especial VZW De Ranken-Sint-Janshof de Mechelen (Bèlgica)

El CEIP Vialfàs de sa Pobla ha rebut per, segon any consecutiu, un segell de qualitat europeu eTwinning pel projecte My Art Book.

El projecte, que primerament fou guardonat amb el segell de qualitat nacional, ha rebut aquest segon distintiu com a exemple de projecte inclusiu i model de bones pràctiques.

El projecte, el formaren dos socis, l'escola CEIP Vialfàs amb els alumnes de 5è d'educació primària i l'escola d'educació especial VZW De Ranken-Sint-Janshof de Mechelen (Bèlgica), amb un grup d'alumnes de tretze i cartorze anys.

La mestra d'educació artística, Joana Aina Pol, que treballa amb metodologia AICLE, va crear el projecte a la plataforma eTwinning, juntament amb la mestra d'educació especial Ilse Delo de Bèlgica.

Els alumnes, que estan molt orgullosos de la seva feina, han rebut un diploma que certifica l'esforç i la feina ben feta dins el marc del projecte compartit pels dos centres.

Ambdues tutores col·laboraren en una sèrie d'activitats plàstiques dins el marc del currículum europeu.

Per dur a terne la tasca programada, els escolars feren ús de les noves tecnologies per tal d'intercanviar materials, coneixements i treballs realitzant així un projecte molt enriquidor per als alumnes de les dues escoles.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.