Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Els cursos es fan als Centres de Professorat.

Professorat

Formació en educació física als Centres de Professorat

Han començat tres del sis cursos de formació per a el professorat organitzats per la direcció insular d'Esports

Continuen en marxa els Cursos de Formació pel Professorat 2016-2017 que organitza la direcció insular d'Esports del Consell de Mallorca amb la col·laboració de la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat de la Conselleria d'Educació del Govern i del Col·legi Oficial de Llicenciats en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport.

Ja han començat tres dels sis cursos que enguany es duran a terme als tres centres d'Educació del Professorat (CEP), a Palma, Inca i Manacor.

El darrer curs que s'ha iniciat ha estat 'Educar els sentiments i les emocions a través de l'Educació Física. L'expressió corporal com a recurs didàctic', a càrrec Pere Mascaró, titulat d'Art Dramàtic i professor de Didàctica de la Dramatització a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de les Illes Balears.

Un altre curs que també ha començat és el de 'Com introduir i treballar la percussió corporal i activitats expressives a l'aula', dirigit per Sílvia Garcías de Ves, col·legiada COLEF i creadora de la plataforma web INSPIRAGENIOS.

Queden encara tres cursos per iniciar-se durant aquest any acadèmic. Són els següents:

-'Millor mou-te en bicicleta. Municipis per a la sostenibilitat' al CEP de Manacor.

-'Dinamització de Patis' al CEP de Palma.

-'Aprèn jugant: jocs alternatius i cooperatius en Educació Física' al CEP de Palma.

Els cursos estan dirigits a mestres i docents en Educació Física encara que també oberts a altres especialitats. Per inscriure's cal formalitzar la inscripció accedint a la pàgina web del CEP que correspongui.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.