Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats / Ciència a l´institut

´7ciències´ torna a omplir l´IES Santa Margalida

Alumnes del centre explicaren els experiments als seus companys i als visitants d´altres escoles

Moment de les jornades ´7ciències´, que foren un èxit de participació.

Els passats dies 30 i 31 de març l´IES Santa Margalida va acollir una nova edició de les jornades ´7ciències´, que s´han organitzat per sisè any consecutiu amb l´objectiu de divulgar la ciència entre els escolars del centre i els visitants.

Aquestes jornades de divulgació científica són organitzades pels departaments de Matemàtiques, Biologia i Geologia, Tecnologia i Física i Química d´aquest institut. Durant dos dies, alumnes de diferents cursos foren els encarregats d´anar explicant els diferents tallers als seus companys i a alumnes de les diferents escoles del municipi. A l'horabaixa, les jornades s´obriren a pares, famílies i a tot el poble en general.

En aquesta edició, els alumnes de l'institut varen poder veure estructures de paper que aguantaven tres barrals d´aigua, desxifrar missatges, veure com s´extreien pigments de fruites i verdures, fer un tast de xocolata, observar distintes coloracions que apareixen en diferents reaccions químiques o experimentar amb el so, entre d´altres activitats encaminades a divulgar la ciència entre els escolars i els visitants.

En aquesta edició també hi va haver una novetat significativa: l'alumnat de cicle formatiu ´Atenció a persones en situació de dependència´ obriren les seves aules. A més, l´horabaixa muntaner per tots els visitants un seguit de jocs i a tots els que varen voler, els varen fer una revisió mèdica.

Compartir el artículo

stats