Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia | La música continua el seu camí

Després de les programacions especials de Cap d’Any, els espais i els grups musicals tornen a la normalitat, si és que podem parlar de normalitat, en una època tan convulsa i estranya com aquesta.

Simfònica.- L’Orquestra Simfònica continua oferint concerts de les seves formacions de cambra, en paral·lel a la programació d’abonament que continuarà en uns dies. Així, per avui i a l’església de Sant Miquel de Campanet (20h), un trio format per Luis Correa al violoncel, Elisabeth Romero a la viola i el violí i Enrique Sánchez a la flauta, ens proposen un repertori a base de peces de cambra de la família Bach, en concret algunes sonates del mestre, Johan Sebastian i del seu fill Carl Phillipp Emmanuel.

Studium.- Celebram el desitjat i esperat retorn del grup Studium Aureum, que dirigeix Carles Ponsetí. Per demà dissabte i en el Teatre Xesc Forteza de Palma (18h) i en formació de quartet instrumental, podrem escoltar un Quartet de Mozart i un altre de Brahms. Els intèrprets: Magí Garcias (piano), Ramon Andreu (violí), Maria José Gómez de la Vega (viola) i Dmitry Struchkov (violoncel).

Orgue.- Segueixen els matins de l’orgue d’Alaró. Com cada dissabte a les 11.30, demà Miquel Bennàssar oferirà un recital de bona música a l’orgue de l’església de Sant Bartomeu, parant esment especial al compositor neerlandès i mestre d’altres organistes, Jan Pieterzoon Sweelinck, del qual, aquest 2021, es cumpliran quatre-cents anys de la seva mort.

Teatre musical.- També per demà, el públic jove té diverses cites. Una en el Teatre Escènic de Campos (17h), lloc en el qual l’actriu i cantant Vanessa Varela ens proposa el projecte La Pruna i la Lluna, un espectacle per a tota la família i, com molt bé diuen els organitzadors: «Està pensat per a joves de 2 a 99 anys».

L’altra cita és a la Sala Dante de Palma, en la qual la companyia Max teatre Musical escenificarà, avui i demà (18h) El rey León, una producció que també es repetirà el dia 20.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.