Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Propostes musicals diverses

Bellver- Avui i demà continua el cicle de la Simfònica a Bellver (21.30h). Primer amb un programa en el qual s’interpretaran dues versions que feu Iain Farrington de la Suite sobre el Ballet Trencanous de Txaikovski i de la Simfonia número 2 de Rakhmàninov. Pablo Mielgo dirigirà la proposta. Dissabte serà el torn d’un trio d’oboè, violí i piano, amb obres d’Albéniz i Enescu, entre d’altres.  

Alaró.- Com cada dissabte, demà a les 11.30h i a l’església de Sant Bartomeu d’Alaró, un recital d’orgue a càrrec de Miquel Benàssar. Mitja hora per gaudir de la música de Bach (una Fuga), Siegfried Karg-Elert (una Marxa), Jeanne Demexxieux (un Coral i una Marxa) així com unes improvisacions del mateix organista sobre la melodia del Copeo matancer.

Palma.- El Teatre Xesc Forteza de Palma serà l’escenari en el qual tendrà lloc demà dissabte (19h) un maridatge entre el vi i òpera. Inma Hidalgo (soprano), Joan Laínez (tenor), Francesc Blanco (piano) i el Cor Ciutat de Mallorca oferiran peces del repertori operístic i ho combinaran amb un tast de vi.

BTHVN.- Diumenge, al Claustre de Pollença, comença el que serà un dels cicles més interessants d’aquesta tardor: el festival BTHVN, dedicat a mostrar pràcticament totes les cares musicals de Beethoven, el compositor del qual recordam enguany els dos-cents cinquanta anys del seu naixement. En aquest primer concert Bernat Quetglas dirigirà l’Orquestra de Cambra de Mallorca, la qual acompanyarà dos solistes de prestigi: Magí Garcías i Andreu Riera. Els dos pianistes interpretaran la part protagonista dels concerts per a piano número 1 i 4, respectivament. La cita és a les 19h.

Compartir el artículo

stats