Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Molt Schubert, no és massa Schubert

Hem de constatar un fet: la música de Schubert està de moda entre els nostres programadors. O serà fruit de la casualitat?

Sigui com sigui benhaja la moda d´oferir obres del compositor austríac. Mai no cansa.

Avui mateix a la Sala Mar Vermell del Monestir de la Puríssima Concepció de Palma (20h), la soprano Franziska Andrea Heinzen i el pianista Benjamin Malcolm Mead, que varen destacar en el darrer curs de lied del Mestre Wolfram Rieger organitzat per Joventuts Musicals d´Espanya i que han estat mereixedors de premis com el del segon Concurs Internacional de la Cançó de Rhein-Ruhr o el de Cultura de Música de Düsseldorf, ambdós a Alemanya, ens interpretaran un programa, la major part del qual estarà muntat entorn d´obres, petits lieders, de Franz Schubert.

Normalment, els recitals del duo giren entorn de cançons de l´esmentat Schubert però també d´Hugo Wolf, Richard Strauss o d´altres compositors més acostats, en el temps, a nosaltres. Composicions liederístiques, moltes d´elles d´infreqüent interpretació.

Així ho han fet a través d´actuacions a Alemanya, Bèlgica, Països Baixos i Suïssa.

En el programa d´anit, els dos intèrprets intentaran comparar l´escriptura musical del seu estimat Schubert amb la d´altres compositors del segle xx. Així, també es podran escoltar cançons de György Ligeti, Witold Lutoslawski, George Crumb, Aribert Reimann o Alexander Muno, entre d´altres, la qual cosa convertirà el recital en una autèntica classe viva sobre la influència del compositor de Viena en alguns dels nostres autors contemporanis.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.