Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Joves veus joves

De veus i gegants.- Conta la història que mentre un gegant era de viatge, els nins del poble, quan sortien de l'escola, anaven a jugar al seu jardí. Quan el colós tornà, els al·lots fugiren de por. Ell construí un mur i posà un bon cartell a l'entrada de la llar prohibint l'accés. Des d'aquell dia mai no arribà la primavera al parc de l'homenot.

Però un dia uns nins aconseguiren ficar-se dintre, a través d'una encletxa, i convertir l'espai en un lloc solejat i florit. Així fou com el gegant canvià d'idea i es va fer amic del jovent.

Aquest és, simplificat, l'argument del conte El Gegant egoista, escrit per Oscar Wilde i que Juan Rodríguez Cerezo ha musicat per tal de poder-lo escenificar a manera d'espectacle entremig de l'òpera i el teatre i que avui i demà presenta el Teatre Principal de Palma (18h) per tal de celebrar el fi de curs del seu Cor. Francesca Mir portarà la direcció musical i Carles Pujols l'escènica. L'escenografia és de Fina Solà.

De veus i aniversari.- Les Corals Infantils de Joventuts Musicals de Palma tanquen demà diumenge el present curs i celebren el seu trentè aniversari amb un concert en el Conservatori de Música i Dansa (18.30h).

Per a l'ocasió, la institució Corals de la UIB, a la qual pertanyen aquestes corals de joves, ha programat un repertori amb l'estrena d'obres d'encàrrec de Baltasar Bibiloni, Xesc Crespí, Joaquim Domènech i César Reda. Esther Barceló, Lidia Fernández, Irene Gili, Maria Gómez, Cristina Llabrés i Santi Francia dirigiran la sessió. Enhorabona!

Compartir el artículo

stats