Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

La prèvia

Divermúsica

Sens dubte Cantabile és un dels grups vocals de cambra més precisos i divertits d´entre tots els que es dediquen a la música A Capel·la a Europa. Hem tengut el plaer de poder-los escoltar (i veure) en diverses ocasions a Mallorca (han actuat a les Serenates de Cala Rajada, al Claustre d´Inca, a diversos indrets de Palma, al Torrent de Pareis...) i sempre hem sortit dels concerts amb millor ànim i amb la rialla a la boca.

Cantabile enganxa. Per la qualitat de les veus, per la sincronia i afinació compartida, per la seva manera d´interactuar amb el públic, pel seu gust per la música i per la forma, mig de broma mig seriosament que té el quartet de versionar tot tipus de temes, des del Renaixement fins a la Música pop. I sense instruments!

Anit Cantabile torna a Palma per oferir al Caixafòrum (19h) un recital que amb el títol de Música anglesa amb humor britànic repassarà la història de la música del seu país, amb temes que van des del temps de Shakespeare fins als darrers hits d´Adele, passant pels Beatles i altres compositors.

Sarah-Ann Cromwell (soprano), Christopher O'Gorman, Mark Fleming (tenors) i Michael Steffan (baríton) demostren que poden fer compatibles el bon gust amb el somriure. I tot i que canten amb la pretensió de divertir, també poden posar-se seriosos i enregistrar un disc com el seu darrer, Songs of Love and war, en el qual demanen la Pau a través de composicions de Poulenc, Brassens, Haydn o Frank Bridge entre d´altres autors.

Cantabile sempre sorprèn. Què més podem demanar?

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.