Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de ronda

Convivències

S´Altra Senalla.

Haendel/Hendrix. A Londres estant he visitat la casa en la qual, i en períodes diferents, naturalment, varen viure Georg Friedrich Haendel i Jimmy Hendrix. Sí, ambdós músics varen compartir espai, al districte de Westminster de la capital britànica, amb dos segles de diferència. L´autor d´El Messies va fer seu aquest espai en el número 23 de Brook Street durant trenta sis anys en el segle XVIII i l´autor de Hey Joe només durant un any, de 1968 a 1969, quan preparava unes aparicions a la BBC i, sobretot, assajava els dos mítics concerts en el Royal Albert Hall.

Turistes. Me consta que els veïnats i residents habituals de la barriada de Son Espanyolet de Palma estan indignats pel renou que fan, els vespres, alguns habitants temporals acollits al lloguer vacacional, Fins i tot hi ha hagut múltiples denúncies que, a dia d´avui, no han tengut cap resposta per part dels responsables de la policia ni del consistori. I no només han denunciat el renou, sinó també comportaments incívics, com passejar-se quasi despullats pels carrers a primeres hores del matí, amb clars símptomes de gatera. Com pot ser que es deixi canviar la fisonomia d´un barri de cases baixes i unifamiliars? La convivència entre els residents de tota la vida i els puntuals es fa insostenible.

S´altra senalla. Ahir vespre va tenir lloc un sopar organitzat per l´associació de comerç just S´Altra Senalla de Palma que presideix Pep Garau. Si no coneixeu la botiga solidària, què esperau a anar-hi? Carrer de l´Arxiduc Lluís Salvador, 24.Hi trobareu productes de qualitat fets amb el cor.

Compartir el artículo

stats