Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de ronda

Teatre, Fira, Bach

Teatre, Fira, Bach

El Teatre Sans ens presenta, durant dos caps de setmana (el passat i el proper) alguns dels Entremeses de Cervantes. Pere M. Mestre dirigeix els alumnes de l´Escola d´Arts Escèniques de l´espai del carrer Sanç de Palma.

L´escola Teatrèmol de Palma també ha presentat La Caja, amb els alumnes del centre del carrer Balmes de Ciutat.

Són aquests només dos exemples de produccions que assenyalen que el teatre interessa, que és un element viu que hem de cuidar. I no em referesc només al professional, els membres d´aquests grups esmentats són estudiants o treballadors en altres disciplines.

Ha tancat la Fira del llibre, deu dies en els quals les llibreries han sortit al carrer fent-se visibles. Mahoma s´acosta a la muntanya, quan hauria de ser a l´inrevés, que fossin els ciutadans els qui anessin cada dia a mirar i rebostejar per les llibreries..

En el mes de juny es quan es presenten els festivals que ompliran l´estiu musical de bones propostes. Fins i tot alguns ja s´estrenen durant aquest mes. Com és el cas del festival Antoni Lliteres d´Artà que dirigit per Josep F. Palou enguany arriba a la seva trenta-unena edició. El passat dissabte encetà l´efemèride amb Johan S. Bach i amb la seva Missa en si menor. Gran esdeveniment que comptà amb el Bachrroc Ensemble, la Coral UIB, els solistes Marga Cloquell, Tomeu Bibiloni, Antoni Aragón i Mélodie Ruvio. Joan Company dirigí la majestuosa i espiritual partitura.

Compartir el artículo

stats