Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Passeig de ronda

Fira, Acadèmia, Ocean Dream

Tripulació de l´"Ocean Dream´.

Fira. La fira del llibre en català, que enguany ha arribat a la seva edició vint i vuitena, ha omplert el Parc de les Estacions de Palma de volums, antics i moderns; perquè un dels valors afegits d´aquesta fira és que hi pots trobar tant les darreres novetats editorials com aquells llibres ja descatalogats. Val la pena passejar-se entre les diferents taules dels llibreters. Sempre trobes alguna cosa que val la pena i a més és fàcil retrobar-se amb persones diverses. De fet, el passat dissabte horabaixa havia de conèixer Xavi Coral però ell cancelà la trobada, havia de ser a Brussel·les com a corresponsal de TV3. El mateix dissabte, però el matí, Miquel Àngel Llauger coordinà una lectura compartida d´Ocells de fusta d´Asli Erdogan, l´escriptora, física i activista en favor dels drets humans turca, actualment detinguda i acusada de terrorisme.

Reach. L´Orquestra Acadèmia 1830, que dirigeix Fernando Marina, ha encetat temporada, i ho ha fet amb un convidat de luxe, el pianista francès Pierre Reach. Mozart i Beethoven en el programa. En els propers mesos, la formació ens anuncia altres vetllades prou interessants. Una d´elles amb el gran Badura-Scoda.

Ocean Dream. Aquest diari ja n´ha fet ressò a través de la companya i mestra Lourdes Duran, però no està malament recordar que la tripulació del projecte Ocean Dream, que recolleix diners per ajudar a la investigació contra el càncer, ja ha partit rumb a La Martinica. Cinc valentes dones Natàlia Enseñat, Belén Camps, Mónica García, Elena Piña i Caterina Massutí Sureda foren acomiadades, el passat dissabte, amb paraules d´ànim i processó de barques. Soave sia il vento, va composar Mozart. Idò que així sia.

Compartir el artículo

stats