Síguenos en redes sociales:

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Tripulació de l´"Ocean Dream´.

Passeig de ronda

Fira, Acadèmia, Ocean Dream

Fira. La fira del llibre en català, que enguany ha arribat a la seva edició vint i vuitena, ha omplert el Parc de les Estacions de Palma de volums, antics i moderns; perquè un dels valors afegits d´aquesta fira és que hi pots trobar tant les darreres novetats editorials com aquells llibres ja descatalogats. Val la pena passejar-se entre les diferents taules dels llibreters. Sempre trobes alguna cosa que val la pena i a més és fàcil retrobar-se amb persones diverses. De fet, el passat dissabte horabaixa havia de conèixer Xavi Coral però ell cancelà la trobada, havia de ser a Brussel·les com a corresponsal de TV3. El mateix dissabte, però el matí, Miquel Àngel Llauger coordinà una lectura compartida d´Ocells de fusta d´Asli Erdogan, l´escriptora, física i activista en favor dels drets humans turca, actualment detinguda i acusada de terrorisme.

Reach. L´Orquestra Acadèmia 1830, que dirigeix Fernando Marina, ha encetat temporada, i ho ha fet amb un convidat de luxe, el pianista francès Pierre Reach. Mozart i Beethoven en el programa. En els propers mesos, la formació ens anuncia altres vetllades prou interessants. Una d´elles amb el gran Badura-Scoda.

Ocean Dream. Aquest diari ja n´ha fet ressò a través de la companya i mestra Lourdes Duran, però no està malament recordar que la tripulació del projecte Ocean Dream, que recolleix diners per ajudar a la investigació contra el càncer, ja ha partit rumb a La Martinica. Cinc valentes dones Natàlia Enseñat, Belén Camps, Mónica García, Elena Piña i Caterina Massutí Sureda foren acomiadades, el passat dissabte, amb paraules d´ànim i processó de barques. Soave sia il vento, va composar Mozart. Idò que així sia.

Esta es una noticia premium. Si eres suscriptor pincha aquí.

Si quieres continuar leyendo hazte suscriptor desde aquí y descubre nuestras tarifas.