Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Córrer per lluitar contra el càncer des de l'escola

Més de 300 alumnes del CEIP Es Molinar participaren en una cursa solidària amb l'objectiu de recaptar fons per a l'associació Aspanob

És el tercer any que l´escola organitza aquesta cursa solidària.

Educació en valors i solidaritat des de l'escola amb els infants que pateixen càncer. El CEIP Es Molinar organitzà divendres passat una cursa solidària a benefici de l'Associació de pares i mares de nins amb càncer de les Illes Balears (Aspanob).

Hi participaren tots els alumnes del centre, des de 3 anys fins a 12 anys, a més de les famílies i a tota la comunitat educativa i veïns del Molinar.

Primer sortiren els alumnes més petits, que realitzaren un circuit de prop de 400 metres per dins l'escola i voltants, amb un grau de dificultat baix però que va fer possible que ells també prenguessin part a la iniciativa.

Després fou el torn dels alumnes de la Comunitat dels mitjans i la Comunitat dels grans. En un temps limitat, els participants a la cursa havien de fer voltes al circuit i, com més voltes feien i patrocinadors aconseguits, més doblers es recaptaren. N'hi ha que arribaren a fer deu voltes en vint minuts.

Amb els doblers recollits, que es lliuraran a Aspanob el dia 13 de desembre, es podrà millorar la qualitat de vida dels nins i nines malalts de càncer i dels seus familiars. Aquesta va ser la tercera edició de la cursa, que l'any passat vam recollir prop de 2.800 euros.

Compartir el artículo

stats