Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Tecnologies de l'aprenentatge al col·legi Sant Josep Obrer

El centre acull una trobada d'educadors que empren les Tecnologies de l'Aprenentatge i el Coneixement que reuneix prop de 240 persones

A la trobada, hi participaren educadors de les illes i de tot l'Estat. sJO

El col·legi Sant Josep Obrer de Palma va acollir, el passat 19 d'octubre, la IBTAC 2019, una trobada per a educadors d'arreu de l'Estat, però molt especial de les illes, on es va crear un espai de debat i reflexió al voltant de les TAC (Tecnologies de l'Aprenentatge i el Coneixement) en el procés d'ensenyament-aprenentatge de l'alumnat, des d'educació infantil fins a batxillerat i cicles formatius.

L'esdeveniment, que reuní prop de 240 persones entre assistents, talleristes, partners i organitzadors, anava dirigit a educadors de tots els nivells, des de coordinadors TIC/TAC, equips directius, responsables de departaments, mestres i professors, sigui quin sigui el seu rol a dins la institució educativa. Alguns dels tallers que es dugueren a terme foren Robòtica Educativa, Realitat virtual, Eines Google, Gamificació, Creació audiovisual a l'aula, Metodologia activa ABJ, iDoceo o Google Apps Script, entre d'altres.

A més, hi varen participar diversos partners, que mostraren les darreres novetats en maquinària i productes de tecnologia educativa com Ieducando, Icono, Riso, Optimatic, GEG España, Cloudalia, Vicens Vives.

La trobada comptà amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació i Universitat i hi assistí Yolanda Martinez Laserna, coordinadora de l'Equip d'impuls a l'Aprenentatge Digital (EIAD).

Compartir el artículo

stats