Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Professors d'Eslovènia visiten l'IES Port d'Alcúdia

Els docents romandran una setmana a Mallorca per conèixer com funciona l'institut i el sistema educatiu

Els professors eslovens foren rebuts a l'IES Port d'Alcúdia.

L'IES Port d'Alcúdia participa al programa Erasmus+ amb el seu projecte Combatre l'abandonament escolar primerenc a una zona turística/Tackling against early school leaving in a tourist area.

Tres professors procedents d'Eslovènia romandran una setmana a l'institut amb la intenció de conèixer de primera mà com funciona el centre i el nostre programa TAC (tecnologies de l'aprenentatge i el coneixement). En arribar, dia 21 d'octubre, varen ser rebuts per l'equip directiu i varen visitar l'institut, varen degustar productes típics mallorquins i, visitaren el centre històric d'Alcúdia.

Al llarg de la setmana, els docents observaran diferents metodologies de treball amb diferents grups d'alumnes amb l'objectiu d'enriquir la seva pràctica docent i conèixer el nostre sistema educatiu. Cristina Moyà, directora del centre i participant en el programa Erasmus +, ha declarat: "És un enorme privilegi per a nosaltres que professors procedents d'un altre país europeu s'hagin interessat a conèixer el nostre centre i el sistema educatiu espanyol".

Compartir el artículo

stats