Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

L'IES Pau Casesnoves es pinta de verd

Els alumnes treballen per millorar el coneixement botànic del centre i garantir un futur millor per al planeta

Alumnes del IES Pau Casesnoves pinten una tanca.

Els 140 alumnes de 1r d'ESO de l'IES Pau Casesnoves ens comprometem de veritat aquest darrer trimestre! Tots nosaltres reclamam un món sense contaminació, sense brutícia, i és amb aquesta idea que ens hem organitzat i treballam al màxim per millorar el coneixement botànic del centre i garantir un futur millor per al planeta.

Ens hem repartit en 6 grups, i cada un tracta un tema diferent per assegurar que el Pau s'enriqueixi tant com pugui, ja que els coneixements que assolim són diferents i el procés d'aprenentatge no és gens monòton, més aviat força divertit i engrescador.

Al Jardí chill out es treballen les plantes aromàtiques i l'educació emocional, que és una innovació educativa que respon a les necessitats socials. Volem ser uns adults assertius i empàtics!

Al taller d'Embelliment i llacuna experimentam el medi aquàtic, com per exemple amb l'observació d'una gota d'aigua, i la investigació sobre si hi ha vida: veiem que hi podem trobar plàncton i altres éssers vius. Tenim la mirada posada en la cura de l'entorn, alhora que coneixem i valoram el paper primordial que fan els microorganismes aquàtics.

El Microteatre, així és com s'anomena aquest tercer taller, es basa en l'expressió dels coneixements botànics mitjançant petites representacions teatrals en què els alumnes participants s'esforcen per aconseguir-ho.

A Playground art es treballa la competència artística. Es dediquen a fer un mural a un dels espais del pati del centre a partir de l'eix temàtic de la posidònia. Els alumnes d'aquest grup investiguen aquesta planta i n'estudien la fauna marina. A Experimentem a l'hort, aprendrem molts temes relacionats amb la botànica, les maneres d'organitzar-nos i quan estiguem ben preparats€ arribarà l'hora de posar el que hem après en acció. Finalment, l'Agència Pau Casesnoves, el Taller de Periodisme, s'ha marcat com a objectiu donar a conèixer el que es fa a l'IES Pau Casesnoves, concretament el projecte d'aquest tercer trimestre: Pau Plantesnoves. Hem après a redactar, a fer entrevistes, a col·laborar, a fer equip... i sobretot a conviure!

Compartir el artículo

stats