Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

L'Institut d'Ensenyament a Distància celebra el primer curs amb èxit

L'IEDIB, creat el juliol de l'any passat, és l'únic centre amb una metodologia única per a l'alumnat, que pot triar el que vol estudiar segons les seves possibilitats, marcant ell mateix el ritme

L'IEDIB obre la matrícula a partir del 20 de juny. IEDIB

La posada en funcionament de l'IEDIB com a centre únic integrat d'ensenyaments en línia i a distància ha esdevingut un èxit per a tota la comunitat educativa i per l'alumnat. Cal recordar que és un centre que es va crear el juliol de l'any passat amb una metodologia única per a l'alumnat i amb uns objectius especialitzats i concrets per al professorat que accedí en comissió de serveis a partir d'un curs de selecció i formació.

Aquest centre combina les activitats en línia d'avaluació i una convocatòria obligatòria d'exàmens per a obtenir una nota global que no es basa només amb la prova: d'aquesta manera l'alumne pot assolir els continguts de cada matèria progressivament. També, cal remarcar la tasca del professorat que ha elaborat tot el material digital de forma original i pròpia.. L'alumnat té al seu abast, a més de les aules virtuals, un sistema de contacte interactiu amb el professorat, un tutor que l'assessora en tot moment i una aula de tutoria on es troba tot el necessari per entendre com funcionen els estudis.

És l'únic centre de les Balears on els alumnes poden triar el que volen fer segons les seves possibilitats , marcant ells mateixos el ritme. Actualment hi ha prop de 600 alumnes repartits entre batxillerat de totes les modalitats, preparació de la PBAU i cicle formatiu de grau mitjà d'atenció a persones en situació de dependència. Pel curs 2019-2020 s'ofertaran més estudis, en concret: cicles formatius de grau mitja de tècnic en instal·lacions elèctriques i automàtiques, tècnic en sistemes microinformàtics i xarxes, tècnic en emergències sanitàries; cicle formatiu de grau superior de tècnic superior en administració de sistemes informàtics en xarca; Escola Oficial d'Idiomes (anglès, castellà i alemany) i preparació per a les proves d'accés a la UIB per a majors de 25 anys. La matrícula començarà a partir del 20 de juny de 2019.

Compartir el artículo

stats