Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Una activitat per aprendre a perdre la por als hospitals

Un total de 185 alumnes de cinc centres educatius participaren a un taller amb ossos de peluix a la Universitat de les Illes Balears

Un grup d'alumnes durant l'activitat desenvolupada a la Facultat de Medicina. UIB

Per tercer any consecutiu, la Facultat de Medicina de la Universitat de les Illes Balears va acollir l'activitat Hospital d'Ossos de Peluix (HOP), destinada a aconseguir que els infants superin la por als hospitals i al personal sanitari, alhora que es promou la importància d'un estil de vida saludable.

Prop de 185 alumnes de quatre i cinc anys dels col·legis Vialfàs de sa Pobla, Felip Bauçà, Anselm Turmeda i Marian Aguiló de Palma i Els Molins de Búger es convertiran en els metges i infermers dels seus propis ossos de peluix. L'activitat es desenvoluparà en tres ambients: sala d'espera, sala de consultes i sala de radiografies i d'operacions.

La iniciativa està promoguda per l'Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut de les Illes Balears (AECS), formada per estudiants de Psicologia, Infermeria, Fisioteràpia i Medicina de la UIB, en el marc del programa 'La Universitat dels nins i de les nines', del Programa d'Orientació i Transició la Universitat (PORT-UIB).

Compartir el artículo

stats