Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

L'IES Alcúdia mostra la seva Formació Professional

Els alumnes participaren a les activitats organitzades amb motiu de les jornades de portes obertes del centre

Els alumnes que participaren a la jornada de delegats. IES Alcúdia

Durant la setmana del 4 al 7 de febrer de 2019 l'IES Alcúdia va dur a terme una sèrie d'actes per celebrar els IES Skills - Jornades de Portes Obertes del curs 2018-2019.

Entre els molts actes que el centre va organitzar hi va haver una visita dels alumnes al Mallorca Zeitung, el setmanari alemany del mateix grup que Diario de Mallorca, i Insel Radio, on participaren en una emissió radiofònica per a practicar la llengua alemanya.

Els alumnes també varen prendre part en una jornada de delegats per fomentar la cohesió de grup i fomentar entre tots ells l'organització cooperativa.

El matí de dia 6 es va preparar una jornada a l'Hotel- Escola Iberostar Ciudad Blanca, per a mostrar diferents activitats pràctiques que es duen a terme a tots els cicles formatius representats a l'IES Alcúdia. Durant el matí els alumnes de CFGS de Gestió d'Allotjaments Turístics donaren la benvinguda als alumnes i acompanyants d'ESO, Batxillerat i FP Bàsica dels diferents centres educatius de la zona que participaren a l'activitat.

També es va preparar una trobada amb els representants de les diferents empreses col·laboradores per agrair, d'una banda, la tasca que fan a l'hora d'ajudar als alumnes a fer la Formació en Centres de Treball així com també, en la FP Dual, i per l'altra, mantenir i reforçar els llaços existents entre la comunitat educativa i l'empresarial. La Directora General de FP de la Conselleria d'Educació que va presidir el lliurament de diplomes a les empreses que col·laboren amb l'IES Alcúdia en les pràctiques formatives dels alumnes.

Compartir el artículo

stats