Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitat

Escolars demanen acabar amb els combustibles fòssils

A través del vídeo 'Save me', els alumnes del centre d'educació de persones adultes del CEPA Camp Redó, juntament amb Amics de la Terra, critiquen la falta de conscienciació de la població amb el canvi climàtic

En senyal de protesta contra el canvi climàtic, els alumnes es tapen la boca amb una màscara durant el rodatge de 'Save me'.

Alumnat del centre d'educació de persones adultes del CEPA Camp Rodó, juntament amb Amics de la Terra, i amb la col·laboració de la Direcció General de Cooperació del Govern de les Illes Balears, han llançat un nou videoclip titulat 'Save me' per criticar la dependència de les persones amb els combustibles fòssils, així com el canvi climàtic.

Aquest cop, la lletra i la música ha anat a càrrec dels alumnes. La lletra està en anglès i el videoclip està subtitulat al català com a part del currículum escolar.

Els escolars volen sensibilitzar i educar als ciutadans per reduir el canvi climàtic. A més, posen veu a una Terra "que clama que sigui salvada per tots nosaltres d'una vegada per totes, canviant de model energètic i posant fi l'ús de combustibles fòssils".

No és la primera vegada que posen en marxa una iniciativa així. L'any passat Amics de la Terra, juntament amb altres alumnes, van llançar 'La Trilogia del plàstic', i en 2017 el vídeo 'Vida i esperança: Rap sobre el Canvi Climàtic'. Aquest darrer va ser elegit per la Global Education Network Europe (GENE), com una de les vint iniciatives innovadores en educació de tot Europa, en els seus premis 'Global Education Innovation Award 2018'.

Compartir el artículo

stats