Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Activitats

Pràctiques d'infermeria a Finlàndia

Alumnes del cicle formatiu de Cures Auxiliars d'Infermeria dels centres Es Liceu, IES Marratxí i IES Mossèn Alcover participen en el programa internacional Erasmus+ i visiten durant cinc setmanes la ciutat finlandesa de Turku

Els escolars participants en aquest projecte internacional durant la seva estada a Finlàndia.

Gràcies al projecte Euro FP Balears IV, promogut per la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat, sis alumnes del CFGM de Cures Auxiliars d'Infermeria dels centres Es Liceu, IES Marratxí i IES Mossèn Alcover, varen gaudir d'una beca Erasmus+ per realitzar les seves pràctiques formatives a Finlàndia.

Els participants varen passar 5 setmanes a la ciutat de Turku per poder conèixer el funcionament dels centres hospitalaris i geriàtrics del país, millorar la seva ocupabilitat i les seves competències.

Xisco, el professor del IES Mossèn Alcover de Manacor, els va acompanyar al llarg de la seva primera setmana per coordinar amb la professora Sari Havia la formació dels alumnes.

D'altra banda, va poder supervisar les tasques que realitzaven els escolars i conèixer pràctiques i productes diferents als utilitzats als centres sanitaris mallorquins.

Tots els estudiants han manifestat la gran oportunitat i la sort que han tingut de viure aquesta experiència i que sens dubte recomanen a la resta d'alumnat, ja que ha estat molt profitosa i enriquidora.

També estan molt agraïts als professors i alumnes del centre finlandès, que els van mostrar la ciutat i convidar a excursions i activitats.

Compartir el artículo

stats