Diario de Mallorca

Diario de Mallorca

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Alumnes de l'IES Josep Maria Llompart i del Liceu, a Itàlia

Varen dur a terme les pràctiques formatives en centres de treball de Massa gràcies al programa Erasmus

Dalila, Estefania i Sonia, alumnes de l'IES Josep Maria Llompart.

Dalila, Estefania i Sonia són tres alumnes de Cures Auxiliars d'infermeria de l'IES Josep Maria Llompart que han estat cinc setmanes a Itàlia, i on, juntament amb tres alumnes del Liceu, han pogut realitzar part de les seves pràctiques formatives en centres de treball.

Gràcies al projecte Erasmus+ per a FP d'EuroFP Balears III, coordinat per la Direcció General d'FP i Formació del Professorat de la Conselleria d'Educació, han gaudit d'una beca per realitzar part de les seves pràctiques formatives a l'estranger. En aquest cas, l'empresa que les ha rebudes ha estat una associació de famílies de persones amb discapacitat intel·lectual irelacional: Anffas Onlus Massa Carrara.

Aquesta associació disposa d'un centre de dia i d'una residència i les alumnes han pogut passar per ambdós llocs.

És el primer any que alumnes de cures auxiliars d'infermeria mallorquines fan part de les seves pràctiques en aquest centre i l'experiència personal i professional que han pogut viure ha estat immillorable.

Ara que han tornat, Dalila, Estefania i Sonia opinen que és una vivència única, una gran oportunitat per aprendre tant a nivell professional com personal i animen a la resta d'estudiants de formació professional a fer-ho.

Compartir el artículo

stats